Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dröm 4/9


blandade drömmar 79: tveksam fästmö

 

mamma hjälpte mig välja kläder inför mötet med den forne fästmannen. jag vill ha dom här gamla jeansen sa jag, annars verkar jag alltför angelägen. vi ska ju bara ta en fika i hans föräldrahem, inte säkert det blir nåt mer av det. mamma tyckte jag skulle välja något tajtare och dra åt skärpet i midjan. och långa stövlar, det ingav respekt. jag hittade ett par mörkbruna bakom sängen. mamma tyckte jag skulle ha smycken också. vi letade efter hennes ringar som jag hade lånat på kafferepet igår. mamma letade i handfatet. jag hittade dem på nattduksbordet. två små guldringar och en prinsessring. jag tvekade. kanske skulle jag nöja mig med den ena guldringen och sätta den på lillfingret. 




Prosa av Nanna X
Läst 182 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-07-04 05:25



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
Höga stövlar, skulle det ge respekt - ja, se drömmar. Alltid fullt med detaljer som du minns. Så även här.
2019-07-13

  TrollTörnTrappan VIP
"mamma letade i handfatet" efter ringar!! Antingen tyder det på att hon besitter kännedom som varken du eller jag spontant kan ana?! Eller så bekräftar beteendet att hennes övriga uppslag ingenting är att lita på ;-)
2019-07-05
  > Nästa text
< Föregående

Nanna X
Nanna X