Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svart hål

Försöker slita blicken ifrån dig

Men du är ett svart hål

Slukar allt i din närhet




Fri vers av Lil’ Babs
Läst 191 gånger
Publicerad 2019-07-04 07:30



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Fint skrivet om besatthet av en annan person.
2019-07-07

  danne //
Ändel är så man slukar allt som är av relevans , det svart a är fascinerande den färg som kan i verkligheten ha ett spektrum med färger som vi människor ej kan se än...
2019-07-04
  > Nästa text
< Föregående

Lil’ Babs