Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den gröna tanken


Av specifik vikt

Tanken av annat slag

Den gröna
ännu oprövade

Värd ett försök
i orostider

Bärkraftigare
mer solid

Frigörande

"Att göra det enkelt"

Fylld av livskraft

Den gröna tanken




Fri vers av Lottie Ålhed VIP
Läst 145 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-07-04 10:30



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Bara man slipper bli vegetarian/vegan. Jag kommer nämligen alltid att vägra.
2019-07-04

  danne //
Miljön blir den grönare ju mer vi pratar om den ?
det var en ironisk tanke bara som flöt fram i mitt hav av tankar ...
i samvetet är det grönt å lila men fler färger flyter fram där om de gröna förenas med andra kulörer ....
2019-07-04
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP