Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När träden talar tystnar jag... När träden talar får jag känna...


Liljekonvaljemelankoli


Liljekonvaljemelankoli
över blomsterklädda
marker

Kvällningsblånad

Fädbodristning
i fläckvis stam

Björkars viskning

Skymningsland




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 197 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-07-04 11:19



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ljust och lätt under trädkronornas mörker.
2019-07-04

  Larz Gustafsson VIP
En titel jag önskat jag själv skrivet.

Lästips...


Vilse

Månen kommer och solen går,
drömmen förde dig vilse.
Drömmen från liljekonvaljeår
förde oss städse vilse.
Tistelstigar och kolnad mo
trampe du nu med trasad sko.
- Drömmen från liljekonvaljeår
förde dig vida vilse.

Nils Ferlin
2019-07-04
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP