Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Gråta till…!

 

Drömmar!

Som jag älskar gråta till
Har lämnat mig för gått

Kärleken!

Som jag älskar gråta till
Har aldrig fångat mig

Om du se mig gråta!

Kan du inte stoppa mig
Kan du inte hindra mig

Låt mig gråta evig!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 123 gånger
Publicerad 2019-07-04 11:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP