Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den nya världen...


DIGITALT CHIP

För tvåtusen år sedan infördes skattskrivning,
nu senare kan det bli aktuellt med inopererat
chip i nacken på alla medborgare. Ett chip ska
innehålla pass, körkort, dna, blodgrupp, lösen
till alla konton, lösenord; dess vida bemärkelse.

Ett chip som underlättar vardagen, slippa hålla
viktiga ting i minnet, hålla reda på plånböcker.
Lätt kunna bli identifierad vid sjukdom, olyckor,
livet skulle bli bra mycket lättare. Möjligheterna
kan listas och bli lång, fundera på hur lång?
Vi är sannolikt redan på väg!




Fri vers (Modernistisk dikt) av Johanne Rydgren Rilje
Läst 155 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-07-04 11:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johanne Rydgren Rilje
Johanne Rydgren Rilje