Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KULT AV LEENDEN

Hitta de små skratten i din dag,
vad äckligt positiv du måste va.

Ett skakigt leende har blivit vår lag,
så se fan till att hålla upp din fasad.

För vi säger till när du är klar,
och får känna lugnet av din egen grav.

Men, beodrar jag dig
eller handlar det om - jag?




Fri vers av c_joel
Läst 226 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-07-04 13:46



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Ingen beordrar mig att le.
Vid ett tillfälle läxade jag upp ett par fånar på gatan som försökte.
2019-07-04

    ej medlem längre
Åh, så... stark!
2019-07-04
  > Nästa text
< Föregående

c_joel
c_joel