Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rent hus

 

 

att städa är ett jävla slit

att skrubba bort all skit

som hunnit samlas på hög

för man varit för trög

 

men nu är hästgörat gjort

mannen min har gnott

själv jag våningen under fixa

han på övre har trixat

 

nu doftar gott av såpa frisk

trivas skulle säkert även fisk

miljövänligt det också är

för en renare atmosfär

 




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 120 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-07-04 14:03



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Är bara att öppna korsdrag när det blåser, man slipper både damma och dammsuga, tips från städcoachen
2019-07-04

  danne //
En fin å trallvänlig visa !
2019-07-04

  Fulbergarn
Jag väntar till hösten
men det är behövligt

bra jobbat

2019-07-04

  alicja lappalainen VIP
kan du göra så hos mig? jag ska sitta på soffan och sjunga för dig..?
2019-07-04
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP