Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Fågelträdgården

 

Vi stiger upp i gryningen och flyger
bland himlafåren
droppetår på himlastrå
 
det är bara din röst som talar
 
följde dina spår, fann vägen tillbaka
kan jag annat
än älska och tro på dig ännu mer
Jag tror på dig och oändligheten
kärleken mellan oss
trots snubbelspår
och spindelvävshår
 
 
 
 



Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 229 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-07-04 16:24



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Gillar orden himlafår och snubbelspår. En varm dikt!
2019-07-06

  Roger VIP
Hopp och drömscener
2019-07-04

  Rafmagn VIP
Vackert!
2019-07-04
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP