Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Kanske sitter flickan min där på spetsen ibland, på månens södra del.. Pia….


Tråd linjer former ..

Imaginärt  befinner du dig i en rätt så dunkel skog, här går du alldeles själv, susar gör träden av vinden gungar de i en slags takt. Det ljus din sol reflekterar när månen fullt slår ut. Den imaginära himmelen ovan dig är stjärnklar. Den stig du kliver tar dig fram på, tar dig till en portal om gärdat av en sten cirkel, i mitten där månljuset skickar sina vassa strålar på uråldrig text.   Text av främmande karaktär inristad bränd att ingen kan undgå den. 


 


 




Prosa av danne //
Läst 198 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2019-07-04 17:42



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
magiskt annorlunda fin bild till. mycket bra där
2019-07-04

    All my ghosts
Gillar verkligen dina bilder.
2019-07-04

    ej medlem längre
Kristallklar och mystisk samtidigt! Väldigt fina detaljer, känner det lite magiska med månen och texten av främmande karaktär - den skulle jag gärna vilja läsa!
2019-07-04

  Fulbergarn
lite magi :)
2019-07-04
  > Nästa text
< Föregående

danne //
danne //