Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Regnets sengångare

Du min dröm av regnets sengångare.
Snöflingor av ametister på min självkänsla dalar.
Tröstande gryning.
Ek av rosenkvarts, så trygg i sin själ av ädelsten.
De varaner flanerandes bland kullerstenar, söker sig till varandra.
Önskar den vinter, av is formad delfin återkommer.
Frosten som omsluter mitt hjärta, men samtidigt värmande soluppgång.
Som blek kopia av mig själv.
Utter och bäver i väntan på tystnadens skymning.
Vykort från något lyx hotell med pool, åker direkt ner i soporna.
Avundsjukans groteskt fula tryne visar sig.
Men jag kan minnas känslan av att barfota vandra på stranden.
Mm. Längtan, längtan.
Den snöstorm som dränerade min lycka.
Den tusende drömmen i drömfångaren.
Vilsen, men inte bortglömd.
Saknaden av min egen värld.
I ett vinglas till brädden fylld med livslust.
Jag sveper och väntar på dess effekt.
Idag jag minns igår, men imorgon jag inte minns idag.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 129 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-07-04 18:20



Bookmark and Share


  danne //
lågmäld och man blir liksom en del i din berättelse i tredje person en som iakttar , bilder na rycker fram i en snabbare takt från inledningen ..
snyggt du en av Odens korpar...
2019-07-04
  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP