Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

A new chapter!!

My life has been like a roller-coaster,
when it goes up
something else goes down.

But suddenly
I got a reminder,
I have the ability to turn
it all around.

A new chapter
to start a new beginning.




Fri vers (Fri form) av Anna Nickolausson
Läst 162 gånger
Publicerad 2019-07-04 20:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson