Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tired!

Trying to relax
But my mind spinning.

Trying to focus
But nothing is clear.

Tired
in my soul and heart
in my body,
taking a step back,
to find what I need to go forward.




Fri vers (Fri form) av Anna Nickolausson
Läst 128 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-07-04 20:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson