Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

- Lavinartad mytomani

Nattetid lever känslor,
starka från Sibirien,
där kvinnohjärtan lever extra kyligt,
de dör bakom flaskor,
som för dom nästan hela vägen,
till den belgiska chokladen,
som så sakta själsligt tar livet av deras barnbarn,
i ögonvrån.
Återkommande mytomaner i Nebraska,
lever inte speciellt länge.




Fri vers (Fri form) av Ewelina Mann
Läst 105 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-07-04 20:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewelina Mann
Ewelina Mann