Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inväntar utdelning på mitt satsade mod.

Det gör ont,
att inte veta. I magen.
Vill ha dig!
Det känns oro, svajar, kan inte låta bli.
Fattat tycke?
Vill välja att låta gå... släppa.
Styr mot delmål, tar sikte till. (nedräkningar)
Släppa kontroll som är förgänglig ändå.
Känsliga stormar, andefattig stiltje.
Påminner mig om ontskönt upphöjt i 100%.
Så lagomvan.
Jag speglar mig i sanningen nu, det är ju gott!




Fri vers av Vill oxå kalla mig Miss Lyckad
Läst 148 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-07-04 22:39



Bookmark and Share


  Vill oxå kalla mig Miss Lyckad
Tack för att ni läst och kommenterat, gör mig glad!
2019-07-06

    Lena Staaf VIP
Våga gå framåt- och få en käftsmäll, eller backa och leva med besvikelsen av att inte ha vågat. Så universella känslor!
2019-07-06

  danne //
val
möjligheter
oftast
laddat

jobbigt
när det knyter
sig i ens mage
2019-07-04
  > Nästa text
< Föregående

Vill oxå kalla mig Miss Lyckad
Vill oxå kalla mig Miss Lyckad