Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Abortions tickles

 

Jag hatar de där jävla legobyggande dvärgarna.

Jag fyller vällingen med kodein och zolpidem;

speediga lilleputtar som snusar kudde inom en kvart.

Jag har god tid på mig att riva sönder deras teckningar

Och ersätta allt med svart... svartare och svartast.

 

Barnarov, barnarov - till Helvetet du är en grånad bro.

 




Fri vers (Fri form) av Judas Ekholm VIP
Läst 226 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-07-04 23:05



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Mäktigt!
2019-07-04

    Lena Staaf VIP
Mäktigt!
2019-07-04

    ej medlem längre
Fan vad bra! Slutet mäktigt.
2019-07-04
  > Nästa text
< Föregående

Judas Ekholm
Judas Ekholm VIP