Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Metarcacis

Så rädda vi är nu
för detta
som jag har
Cancersvulsterna...
som kanske sprider sig

Vill inte lämna mina kära
Ska inte lämna mina kära
Har inte tid att dö

Just nu

Letar, söker, efter de rikas bästa vård
Så allt handlar about the money
Pengarna är det som gör
skillnad
Som alltid

It's all about the money




Fri vers av Betzy
Läst 188 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-07-04 23:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Betzy