Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets mening. En trädgård och en villkorslös kärlek.

För länge sedan fanns det en yngling
i en saga
Han sökte efter sin mening
Nära och långt bortifrån

Livets medermödor
är lika då som nu

Elände, krig och plågor
fanns då som nu

Den eviga kärleken till Kunigunda
den så eviga

Trädgårdens evighet
i evighet.
Amen




Fri vers av Betzy
Läst 206 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-07-04 23:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Betzy