Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


stilla

 

 

 

 

natten utanför, orden

i återhämtning

 

andas

 

tillblivelse av framtid

under täcket, din hud

 

nära

 

varm längtan

i det väldiga

livsmiraklet

 

och tystnaden

 

 

 




Fri vers av in effigie VIP
Läst 153 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-07-05 01:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

in effigie
in effigie VIP