Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En liten trevande fundering som ännu söker sitt fäste i tillvaron ... - Publicerad här tidigare i mars 2007 - idag 2019 känns det som om vi funnit varandra och du sätter färg på livet ...


Safirblå strömmar

Svart spektrum
av ljusa zoner
spröda toner

trakterade
av digitala plektrum

för
invariabla variationer
av spektakulära
mentala emotioner

väcker liv
släcker ut

alla kalla
mörka alternativ
utan slut

räcker fram
en öppen hand

som
någon gång
ibland

smeker evigt liv
i de allra vackraste
färgerna i din själsliga skrud

av mjukt omslutande
stjärneljus

 




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 155 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-07-05 05:26



Bookmark and Share


  Feminaz
Vacker text!
2019-07-18
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP