Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En promenad bland molnen

En promenad
Bland molnen
Siktas i horisonten
Genom en blodröd sol

Färdig med din resa
Doppar du tårna
I din forna världslighet

Du letar
Fortfarande efter ditt
Förlorade jag

Den förlösning du sökte,
du önskade finna,
gäckar alltjämt din brydda
Existens.

Du förblev nyfiken...




Fri vers (Fri form) av Boneyfrank VIP
Läst 135 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-07-05 07:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Boneyfrank
Boneyfrank VIP