Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Grönt lyser liv

Grönt är mognad

frihet ansvar

och levande liv

vad gjorde vi?

ursprungligt

mod och

å förtröstan

vi bygger

paradiset,

Du å jag!

 




Fri vers (Fri form) av Niliboy
Läst 195 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2019-07-05 07:43



Bookmark and Share


  anits VIP
Fina rader.
2019-07-19

  Marita Ohlquist VIP
Livslust och livsglädje!
2019-07-08

    Tidsljus
Du kan komma att uppskatta Khadaffis bok.
2019-07-05

  Bibbi VIP
Gillar!
2019-07-05

  Rafmagn VIP
Fint!
2019-07-05
  > Nästa text
< Föregående

Niliboy
Niliboy