Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Cologne & Korrosion...

 

 

Jag vill bara att någon annan blöder,

reser dagar, dricker av sig själv

som Din olikhet passar min

då en djävulsk kyss, ekliptisk, fastnar under läpparna biten av bönen

i det att vi bävar den vita fasta jorden, binder tid till minnesmärken...

 

jag är inte Dina revben

jag är cologne och korrosion,

obotliga årstider, rånad av mina egna ögon

 

och maskrosorna har redan gått i frö...




Fri vers av Domenico VIP
Läst 425 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-07-05 08:25



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Med en ordkonstnärs blick målar du fascinerande tavlor av livets alla vinklar. Mustigt och krispigt på samma gång.
2019-08-21

    ej medlem längre
Bibliska inslag..ej ben av mina ben kött av mitt kött..olikartad, åtskild, splittrad
2019-07-05

    ej medlem längre
Mustigt rostig likt en djävulsk kyss under läpparna!
2019-07-05

    ej medlem längre
Detta är poesi! Snyggt!
2019-07-05
  > Nästa text
< Föregående

Domenico
Domenico VIP