Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en kupa i tiden

 

 

 

håller i en maskrosboll

tystnad råder

ordlöst ligger

språk i träda

 

skyggar inför

 

hål i helhet

där rivjärn ruggat

himmelsmatta

 

osökta stänk

av ljud

landar

i det närbelägna

 

varseblir gradvis

 

blåser på maskrosbollen

dagen kommer åter




Fri vers av Per Rydberg
Läst 184 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-07-05 08:35



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Orden, ljuden som sprids och hittar tillbaka? Vackert i alla fall även om jag kanske inte riktigt förstod. Men man måste inte förstå allt. Bara förnimma kan räcka.
2019-07-05

  Rafmagn VIP
Vackert!
2019-07-05
  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg