Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brevet

Skriver brevet

jag aldrig sänder

 

med fingrarna

över din nakna rygg

 

formar orden

och frågetecknet

 

om vägen framåt,

om ditt svar

 

 

Långt borta,

alldeles nära:

 

brevet som

jag aldrig skriver

 

väntar svaret

som aldrig kommer




Fri vers av Peter Olausson VIP
Läst 261 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2019-07-05 10:16



Bookmark and Share


  Nils-Robert
Vemodigt men så bra skrivet! Lockar tankar till bilder att begrunda.
2019-07-10

  Jan Widströmer VIP
Elegiskt
2019-07-05

  Lena Själsöga Keijser
vemodigt
vackert
undrar varför just dessa brev hålls åter
kan ske rädslan för att bli avvisad istället för av visad syn
varje rad är tecknad just med den penna endast du innehar
2019-07-05
  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP