Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Natten somnar vaken

 

Natten!
Somnar vaken i mina ögon
Och bevakar mig

Drömmen!
Lander mjukt och vaken i mina ögon
Och bevakar mig

Jag lämnar livet och somnar för gott
Jag lämnar existensens utan skugga
Utan ett minne och utan en grav

Jag levde mitt liv fotspårlös
Jag skrev mina texter som en dansös
Jag vandrade på gatorna ögonlös

Min skugga skuggade ingen
Min skugga vilade aldrig i sin lä
Min skugga levde sitt liv på flykt

Natten… natten!
Natten… natten!
Natten… natten!

Tack för du tog mig hem till min sista!

 

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 148 gånger
Publicerad 2019-07-05 10:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP