Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag ska minnas dig

Jag ska minnas dig
under hösten
då du kom in i mitt liv
lika färgstark som löven på träden

Du smekte en del av mitt inre
lika tyst som löven faller
utan att jag märkte av det

… förrän de gula fälten påminde mig.




Fri vers (Fri form) av heleni
Läst 340 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2019-07-05 11:14



Bookmark and Share


  Rodin
Jättevackert
2019-07-12

  morgonstjärna VIP
skönhet bär vi inom oss
2019-07-07

  Roger VIP
Härligt med texter som bär en hemlighet.
Gula fält... det kan vara så vackert
2019-07-05
  > Nästa text
< Föregående

heleni
heleni