Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lyckostund


Ett ögonblick
ett andetag

Jag går mellan världarna
varje dag

Fångas av dramat
kommer till insikt
efter ett tag

Där är så mycket vi dras med
bär på, som tynger

Mycket vi tärs av
bryts av bekymmer

Och allt som händer
sker i en chimär

Där uppfattning växlar
med uppskattning

Vad är den värd
min värld?










Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 170 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-07-05 11:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP