Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

låt hela havet storma

gjut inte dina ord

över mina vågor

lägg inga händer på

mina uppröra stränder

låt hela havet storma

och släpp alla vindar fria

 

det stillnar till kvällen




Fri vers av dorotea VIP
Läst 181 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-07-05 11:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

dorotea
dorotea VIP