Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

INTET

Det, eller inte det,
som är allt
som är inget
som beslagtagit
sinnet.

För om jag tvungen att yttra
med pistol mot mig riktad
skulle jag dö
och mitt huvud
för evigt tillhör
intet.




Fri vers av c_joel
Läst 192 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-07-05 13:41



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Intressant hur Intet här blir något, genom din text- abstrakt men ändå kristalliserat, klart.
2019-07-06
  > Nästa text
< Föregående

c_joel
c_joel