Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inuti

Verklighetens galler rämnar under mig
Jag faller igenom mina utlagda dimridåer

Allt rinner ur mig som en dementor
suger ur min livskraft

Jag blir medveten om min existens
obetydliga obetydlighet

Ihålig och tom
kall och spänd
kippar efter andan
greppar efter en fast punkt

Men jag väljer att följa strömmen
Andas
Låt det vara

Sjunker sakta åter ned i mitt skal
som kör bilen på autopilot

Tar över ratten och saktar farten






Fri vers av R.pupkin
Läst 176 gånger
Publicerad 2019-07-05 16:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

R.pupkin
R.pupkin