Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Sömntutan



lyser som solen om dagen
glädjen i ögats pupill
sluter sina ögon om natten
droppar pärlor på kjolen
gömmer sitt ansikte om hösten
så är det att leva
vi dör och dör
spirar i ljuset
springer fram på nytt
ur mullen, gnolande




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 326 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-07-05 18:36



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
otroligt vilken kopplingsdosa du har pysen, litet avis där kram <3
2021-07-25
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP