Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Varsamt



svävar vi andelätt och sval
speglar oss i källan
blås inte våra lyktor ut
kom luftens sköna ande
vi gnistor av en brand
av en eld som tänts på fjärran strand
av en gudoms hand
vi gnistor av en brand
står på ljusets strand
hand i hand




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 241 gånger
Publicerad 2019-07-05 19:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP