Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Döden


Tydligen


Tydligen är döden arbetsam att tala om.


I vår familj.



Men en annans närstående död,

är förhållandevis lätt att städa bort.


- - -


Men de fyra närstående dödar,
som väntar mig.

Är lite mer komplicerade att städa bort.

Några även i ett annat land.


- - -


Men det är lugnt.

För jag vet att jag kommer stå där ensam igen.

Som så många gånger tidigare.


- - -


Jag får väl bara kalla fram Kamphunden.

I mitt sinne igen.

Och kriga själv.


- - -


Jag och Kamphunden.

Orkar nog bära dessa kistor igen.


- - -


För jag och min Kamphund.

Har ju inga alternativ.


Bara plikt.








Fri vers (Fri form) av Tommy Vähä-Rainio VIP
Läst 113 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-07-05 21:04



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag har varit bärare på begravningar. Det var när jag arbetade som kyrkogårdsvaktmästare.
Några problem med att tala om döden har jag aldrig haft.
2019-07-05

  cilax VIP
grymt
2019-07-05
  > Nästa text
< Föregående

Tommy Vähä-Rainio
Tommy Vähä-Rainio VIP