Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Polisen ingrep, ej grep...

En stor stöld hänt i Roslagstull...
Man grips med mycket mineralull...
Brott ej stor fara
häktning slapp, sig klara...
Isolerat snedsprång! Sa patrull...




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 170 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-07-05 22:00



Bookmark and Share


  limerick
Fyndigt!
2019-07-06

  Fulbergarn
Suveränt :)
2019-07-06
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt