Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tomhet

I

med nya vita möbler
från IKEA

försöker vi fylla tomheten
i lägenheten
och i själen

II

och så sitter man där
som en kanariefågel

"se upp för dörrarna
dörrarna stängs"

III

tänk att låta sig
skjutas upp i rymden
som i "Aniara"

aldrig komma tillbaka
skulle nån sakna mig?
skulle jag sakna nåt?

IV

tomhet
"du måste ge mig space"
space betyder både utrymme och rymd

och tomhet
tomhet
tomhet




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 263 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-07-06 17:02



Bookmark and Share


  Språk, hjärna!
Mycket poetiskt!
2019-07-06
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP