Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Omtag...bagatell

 

 

Ett kliv bakåt ett

framsteg äntligen går de

bredvid varandra

 

 




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 184 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-07-06 12:21



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Känns här som medgång, trots viss rundsång eller bara vanlig motgång.
Som motvals dansen går.
2019-07-07
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP