Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


eget foto


Tid

jag tar all den tid jag behöver

för att läka

både det fysiska och psykiska

som händer i kroppen

när man blir allvarligt sjuk

nu krävs det många små steg

för att hämta krafter

från min svåra lunginflammation

jag tar inte en dag i taget

jag tar timme för timme

för att orka med

det jag vill göra

det är inte mycket

i går virkade jag två varv

på en grytlapp

det var ett stort steg

i min trötta kropp

det blir ensamt och långsamt

ibland

men jag har ju min underbara katt

lillebror

som är så go och snäll

vänner slutar att höra av sig

vet inte varför

dom kanske är rädda

tror jag smittar

dom som sårat mig

är jag glad att slippa

känner att jag börjar frigöra mig från dom

det känns som ett friskhetstecken

 

anits 6 juli 2019




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 321 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-07-06 12:42



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Vila dig du och gosa med lilla kissen, det brukar alltid kännas gott...
2019-08-17

  morgonstjärna VIP
tråkigt nog är det ofta människor gör så även vid skilsmässor
men misstänker att många blir handfallna inför sorg sjukdom vet inte vad de ska säga

hoppas i varje fall 50-50
2019-07-15

  tom boreland
känner igen men jag har både kisse och vovve och vi är två på båten,men födelsedagstårtan ställde jag in i frysen, ingen kom
2019-07-06

  Bibbi VIP
Krya på Dig!

Varit exakt i Ditt tillstånd och förstår...

Kramar i mängd!
2019-07-06

  Niliboy
Heja Stina, du är inte ensam om att kämpa hälsokamp, dricker nu på en kopp yogi te å det styrker!
Lycka till! /Birre/
2019-07-06

    Birgersdotter VIP
Krya på dig!
2019-07-06

    Birgersdotter VIP
Krya på dig!
2019-07-06
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP