Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
maktberusning


Makt

Makt kan utövas genom hot
Gör som jag säger, annars säger jag upp bekantskapen med dig
sagt till en vuxen dotter
ej kriminell
ej missbrukare
du får inte bo i din hemstad

ett sätt att få sin vilja fram
dominans
för att inte säga maktberusning




Fri vers (Fri form) av Ingegerd svedin VIP
Läst 110 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-07-06 14:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingegerd svedin VIP