Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Rock'n'Roll-Parasoll

 

Wermland i juli
ser bil med kul i

småkylig i grad
spöregn i parad

cabtyg puts väck
skyn sprang läck

dock full kontroll
lånar in parasoll

sätter det i cupén
blev stora succén

cruisings egenart
innovativ solklart




Bunden vers (Rim) av Bodingen VIP
Läst 129 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-07-06 23:18



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Innovativt företagande må man säga! ;)
2019-07-07
  > Nästa text
< Föregående

Bodingen
Bodingen VIP