Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspiration Hemliga möten av Tomas Karlsson


Förväntan

Så kan det gå med längtan
plötsligt slut tog förväntan
bättre tur nästa gång
med kärlekens underbara sång




Bunden vers av Kungskobran VIP
Läst 140 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-07-06 15:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP