Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en politisk semester är bra för själen


När jag sätter mig i ekan till Almedalen blir terapeuten förbannad och tar luftballongen för att demonstrera. Det är bara det att jag är turist och vill semestra tillsammans med andras visioner.

Jag gör inte någon sak av det, men jag är duktig på att bemästra vågor och är snabbare än de som blåser dit vinden blåser just i stunden. Klart jag lider med ballongen när den fastnat bland molnen.

Framför den politiska scenen vinkar jag, hoppar groda som om jag vore autistisk världsmedborgare i kostym. Jag skulle aldrig förstöra mina kläder av massa blask från årorna innan hemresan.

Jag avslutar med picknick, men då har ballongpassageraren nödlandat, ändå kan jag inte svara på om jag skulle säga någonting, då jag rodde till ön som Putin tror är Katten Janson på rymmen.

_____




Prosa av Jag är fan större än Sartre VIP
Läst 169 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-07-06 18:02



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Jag förstår terapeuten, blåser nog bara upp sig av välvilja.
Gillar många meningar här, bland annat: "jag är turist och vill semestra tillsammans med andras visioner"

Tredje versen framför scen känns verkligen som den politiska scenen.
Kul text med bitsk ton!
2019-07-06
  > Nästa text
< Föregående

Jag är fan större än Sartre VIP