Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Midnattsljus

Och innanför de fint snidade ärren
en tyst kärna av mörker
en obotlig nattlighet
klockan tickar samma sekunder
om och om igen, sanden i maskineriet
urverkets inbyggda glömska
efter döden stiger fåglarna ur sin fjäderdräkt
och in i den allt högre flykten
cirklar på uppåtvindarna
allt djupare i nattvita himlar




Fri vers av Grävling
Läst 209 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2019-07-06 17:11



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En själfylld Natur och en naturfylld inre själ. Du har verkligen en poetisk fingertoppskänsla och ådra.
2019-07-06

  Ulf Carlsson VIP
...och inte bara fåglarna!
2019-07-06

  Nanna X
Obotlig nattlighet var bäst.
2019-07-06

    Lena Staaf VIP
Målande bilder, speciellt att fåglarna stiger ur sin fjäderdräkt.
2019-07-06
  > Nästa text
< Föregående

Grävling
Grävling