Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

- Tacksam ro

Receptionen välkomnar, så vänligt,
igen.
Jag är trött på den.

Jag är inte skadad,
bara lite repad,
här och där,


Visslar tyst.

Receptionen gör sitt jobb,
det har jag också gjort,
det känns,
fast det inte syns.




Fri vers (Fri form) av Ewelina Mann
Läst 116 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-07-06 19:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewelina Mann
Ewelina Mann