Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dunkelljus


Outgrundlig stillhet
i skymningsögats
sammetsdjup

Iris svarta pupill
följer tidens frasande
våg mot den vita vackra
strandens törst

Allt syns annorlunda
Djupare
Mer avgundslikt
I blå timmens
särskiljande dunkelljus




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 175 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2019-07-06 20:07



Bookmark and Share


  DavidM VIP
Väldigt fina verser. Gillar användandet av färger, skänker mycket till upplevelsen.
2019-07-08

    Lena Staaf VIP
Vacker stämningsbild som lugnar sinnet.
2019-07-06
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP