Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fånga kärleken

utan dig kan jag inte andas
men
du kväver mig som ingen annan

kontrollen existerar inte här
fan
förstår inte hur en ska klara att vara kär

rädslan att du eller känslan ska försvinna
redan innan
kommer jag ens hinna




Fri vers (Fri form) av sehnsucht
Läst 297 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-07-06 20:46



Bookmark and Share


    Askanden
manglad eller strimlad
valet är vårt

2019-07-07

  Gunnar Hilén VIP
Du lyckas väl med det svåra i att fånga den dubbla svåra känslan
2019-07-06
  > Nästa text
< Föregående

sehnsucht
sehnsucht