Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

- Flöjt

När inte någon kan nudda mig,
önskar jag att du kunde beröra mig.




Fri vers (Fri form) av Ewelina Mann
Läst 141 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-07-06 20:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewelina Mann
Ewelina Mann