Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Den lille och bryggan

 

Molnen vandrar, kommer

och går inför den lille som 

fångar storheten med blick 

 

Han äger sin stund 

 

Allt är lika självklart som 

hans stund på jorden 

Så enkelt kan det vara 

 

Att lämna en brygga för

en helt ny stund...

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Elaine.S VIP
Läst 164 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2019-07-06 20:52



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Barnen har en hel dela att lära oss.
2019-07-06

  Larz Gustafsson VIP
Om Petrus skrev jag en gång att det kanske var han som tog med mig...till sin värld, när han var liten och vi var ute.
2019-07-06
  > Nästa text
< Föregående

Elaine.S
Elaine.S VIP