Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skogsrået

 

Han lockades av mystiken...

det hemlighetsfulla
vackra oåtkomligt åtråvärda

trollbands 
av blicken i hennes ögon

förfördes 
av lenheten i hennes röst

Han blev förälskad...

 

förlorad i en själ

 

som var så lik hans egen
men ändå inte

 

än vildare - djupare - vackrare

 

Hon var allt
och mycket mer därtill

 

En lustfylld dröm -  en önskan -  en kärlek

 

"Hon var svaret 

på hans innersta längtan"




Fri vers (Fri form) av Alysse VIP
Läst 217 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2019-07-07 00:37



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Evighets fint!
2019-07-19

    Peter Söderqvist
Kärleken så vackert skriven.
2019-07-13

  Nils-Robert
Man håller andan då man läser dikten. Så magnetiskt uttrycksfullt.
2019-07-09

  Roger VIP
O - andlöst vackert. Detta sökande - och somliga hittar.
2019-07-08

  M:tin
Underbar!
2019-07-07
  > Nästa text
< Föregående

Alysse
Alysse VIP