Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förhörskritik

 

flugor, letar efter ett sår,
bin efter blommor,
bra människor efter egenskaper,
och barbarerna matar sig på defekter.




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 137 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-07-07 02:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP